HUMINIQUM étrendkiegészítők rendeléseHuminiqum

Fulvosav

(5/1)


De mire képes valójában ez az összetevő? Alább röviden leírjuk egészségügyileg hasznos hatásait.

huminiqum

Javítja az emésztőrendszer egészségét, mivel bőséggel tartalmaz olyan tápanyagokat, amelyek támogatják belső szerveink védelmét: nyomelemeket, elektrolitokat, zsírsavakat, a kollagénszintézisben fontos kovasavat, valamint pre- és probiotikumokat. Mindezek segítségével táplálja az emésztőszerveket, és segít az egészséges baktériumflóra kialakításában, illetve helyreállításában.

Az emésztőrendszer támogatása révén fejleszti a szervezet általános ellenállóképességét is. A jó emésztéshez és a tápanyagok hatékony felszívódásához szükséges elektrolitok és nyomelemek biztosításával a fulvosav támogatja a hasznos bakétriumokat, így segít megelőzni és megszűntetni a kellemetlen emésztőrendszeri tüneteket, mint a hányinger, hasmenés és különböző ételérzékenységek.

Általános lúgosító hatással rendelkezik, így segít visszaállítani a szervezet egészséges pH-értékét, megelőzve ezzel hosszú távon kialakuló betegségeket, és védelmet nyújtva a gombás és bakteriális fertőzések ellen. Segít megőrizni a mentális egészséget.
Egy 2011-es kutatás szerint a fulvosav antioxidáns és gyógyhatású tulajdonságai révén segít megvédeni a szellem egészségét az azt veszélyeztető betegségekkel, így például az Alzheimer-kórral szemben.

Méregteleníti a szervezetet. A fulvosav méregtelenítő képességei miatt különösen hasznos az egészséges emésztés és az energiaszint növelése szempontjából. A természetes kelát terápia egyik formájaként a fulvosav képes semlegesíteni a szervezetbe a levegőből, vízvezetékből, gyógyszerekkel, légszennyezéssel vagy háztartási szerekből bejutott toxinokat és nehézfémeket.

Csökkenti a szabad gyökök által okozott károkat, valamint a gyulladást. Mindannyiunk szervezetében vannak szabad gyökök, amelyek normális szintje a különböző fertőzésekkel szembeni védekezést, a megfelelő hormonháztartást és energiatermelést biztosítja. Ha azonban túl sok van belőlük, gyorsítják az öregedést, és számos betegség kialakulását idézhetik elő.

A fulvosav antioxidáns és méregtelenítő hatása révén csökkenti az általuk okozott károkat, miközben számos toxintól is megszabadítja a szervezetet. Elektrolitjai és más hasznos tápanyagai révén növeli az általános energiaszintet, és csökkenti a fájdalmakat, különösen hatékony az idegrendszeri eredetű fájdalmak, az a fejfájás, csont- és porcfájdalom, az öregedéssel járó izomfájdalom és az ízületi gyulladások ellen.

 

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Kata
2018-11-26
Ami tetszik: Tényleg működik Ami nem tetszik: -

Ez a termék az egyetlen ami valóban segít helyreállítani a májfunkció értékeim. Alapvetően pajzsmirigy alulműködésre, inzulinrezisztenciára és szapora pulzusomra szedek gyógyszereket. A labornál viszont magasak a májfunkció értékek. Gyanítom hogy emiatt. Több mindent próbáltam, csak ez vált be. Myo inozitollal a fogyást is elindíthatja a helyes étrend betartásával hasonló betegséggel küzdőknek.