HUMINIQUM étrendkiegészítők rendeléseHuminiqum

Huminsav

(5/1)

A HUMINIQUM szirup és kapszula egyik fontos összetevője a huminsav. De mi is az a huminsav, és miért jó nekünk? Az alábbiakban röviden leírjuk fontos egészségügyi előnyeit.
A huminsav a humuszanyagok egyik csoportja, hosszú láncú, nagy tömegű molekulákból álló, sötét színű, lúgos oldószerben oldódó anyagok tartoznak közéjük. A huminsav legfőbb egészségügyi előnye, hogy erősíti a szervezet ellenállóképességét.
A huminsav egy természetes ionos molekula, amely a 21. század tudományos áttöréseinek egyik kulcseleme lehet. Döntő tényező a betegségek megelőzésében és visszafordításában, ahogy a jó egészég fenntartásában is. Habár a természet nagy mennyiségben hozta léte egykoron ezeket az anyagokat, az ember ezek életciklusába is súlyosan beavatkozott, így ma már nem található meg kellő mennyiségben a táplálékban. Így a huminsavat mindenképpen táplálékkiegészítővel kell bejuttatni a szervezetbe: erre ideális megoldás a HUMINIQUM szirup és kapszula.

A huminsav erősíti a szervezet védekezőképességét. Az immunrendszer többek között speaciális sejtekből, úgynevezett limfocitákból vagy fehérvérsejtekből áll, amelyek képesek azonosítani és elnyelni az idegen anyagokat, például a szervezetbe bekerült baktériumokat. Az egészséges immunrendszer a betolakodókat gyorsan felismeri és semlegesíti, így megvéd minket a fertőzésektől, betegségektől. A 2010-ben a Journal of Medicinal Food szakfolyóiratban megjelent kutatási eredmények szerint a huminsav úgy képes stimulálni az immunrendszert, hogy elősegíti az antitestek és citokinek (olyan kémiai anyagok, amelyek az idegen anyagok felismerésében és az immunrendszer aktiválásában játszanak szerepet) kibocsátását.

A huminsav keláthatást képes kifejteni, így segít méregteleníteni a szervezetet, amennyiben az valamilyen mérgezéses állapotban van. Droghasználat, bizonyos betegségek miatti hosszú gyógyszeres kezelés, nehézfémek testbe jutása esetén a szervezetben méreganyagok rakódnak le, amelyek a természetes sejtfunkciókat megváltoztatják. Az olyan kelátok, mint a huminsav, képesek ezen toxinokat, nehézfémeket megkötni és a kemikáliákat semlegesíteni, így azok a vizelettel távoznak a szervezetből. A huminsav tehát természetes keláthatása révén segít a vérből eltávolítani a mérgeket, így megelőzni azokat a betegségeket, amelyeket például a nehézfémek okozhatnak.

 

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Esztike
2019-07-15
Ami tetszik: Régóta ismerem és használom. Nekem bevált Ami nem tetszik:

Én a kapszulát szedem, mert nem ízlik a huminiqum szirup, de remek termék sok féle problémára!