Ajánlott-e gyerekeknek a HUMINIQUM?

Igen. A HUMINIQUM kapszula és szirup gyerekek részére is biztonságos. Adható már egészen kicsi kortól, amikor a gyermek áttér a vegyes étrendre. Ajánlott is, hiszen hozzájárul egészséges bélflórájuk kialakulásához, immunrendszerük hatékony működéséhez, így megvédi őket a fertőző betegségektől, jó hatással van anyagcseréjükre, valamint támogatja szellemi fejlődésüket is. Különösen ajánlott gyenge immunrendszerű, hasfájós, vérszegénységben (anémia), ekcémában és asztmában szenvedő gyerekek részére, valamint tanulási nehézségek, hiperaktivitás, és más viselkedészavarok fennállása esetén. Nagyvárosokban nevelkedő gyermekeknek szintén nagyon ajánlott, mert segít szervezetükből kivezetni a légszennyezés által és az étellel akaratlanul bejutott ólmot és más nehézfémeket.
Hogyan ajánlott beadni gyerekeknek a HUMINIQUM készítményeket?

huminiqum

A HUMINIQUM nem tartalmaz adalékanyagokat, tartósítószereket, színezékeket és mesterséges ízesítőszereket. A gyerekek számára a kapszula lenyelése nehéz lehet, így nekik a szirup általában jobb választásnak bizonyulhat. Ennek gyerekek számára szokásos adagja naponta 1-1,5 milliliter, de szükség esetén 3 milliliter is adható. A szirupot vízben, gyümölcslében vagy bármilyen, a gyermek által szívesen fogyasztott – nem túl forró – italban vagy mézben jól el lehet keverni. A legjobb hatás érdekében adjuk a gyermeknek reggeli előtt vagy vacsora után negyedórával, természetes eredetű C-vitaminnal egészítve ki a HUMINIQUM-kezelést!


Mennyi HUMINIQUM-készítményt szedjen a gyermek?

Vegyük figyelembe, hogy gyerekek számára a felnőtteknek ajánlott napi HUMINIQUM adag felét kell adni, tehát a kapszulából a gyártó utasításainak betartása mellett, naponta 1*1 vagy 2*1 szemet kell szedni, reggel éhgyomorra vagy vacsora után legalább negyedórával, bő vízzel kell bevenni. Az étrendkiegészítő termék fogyasztása nem helyettesíti sem a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, sem az egészséges életmódot! Gyermekünket tápláljuk egészséges élelmiszerekkel, kerüljük a készételeket és a gyorséttermek által kínált étel jellegű készítményeket!

 

Huminiqum huminsav alapúszirup 250ml

-0% Huminiqum huminsav alapú szirup 250ml

A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint "természetes antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte.

Ár: 4790 Ft
4790 Ft
Megnézem

Huminiqum huminsav alapúkapszula 120 db

-0% Huminiqum huminsav alapú kapszula 120 db

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő növényi zselatin kapszula.

Ár: 5590 Ft
5590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!